Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Uefa Nations League Frankrike Belgien

UEFA Nations League: Frankrike - Belgien

EM-kvartsfinalrepris väntar i Nations League-semifinal

I september ställs Belgien ännu en gång mot regerande världsmästaren Frankrike. Länderna möttes i sommarens EM-kvartsfinal i München, en match som slutade 3-2 till Frankrike. Belgien har inte vunnit mot Frankrike i tävlingsmatcher sedan VM-semifinalen 2018.

Trupperna

Frankrike har tagit ut en trupp med flera debutanter, däribland Monaco-anfallaren Wissam Ben Yedder. Belgien å sin sida har en mer rutinerad trupp, med stjärnor som Kevin De Bruyne, Romelu Lukaku och Eden Hazard.

Matchbild

Matchen väntas bli jämn och spännande. Frankrike har ett starkare lag på pappret, men Belgien har visat att de kan slå vem som helst på en bra dag. Det blir intressant att se hur lagen ställer upp och hur de hanterar pressen.

Frankrikes nyckelspelare

  • Kylian Mbappé
  • Karim Benzema
  • N'Golo Kanté

Belgiens nyckelspelare

  • Kevin De Bruyne
  • Romelu Lukaku
  • Eden Hazard

Statistik

* Frankrike har vunnit de två senaste mötena med Belgien. * Belgien har inte vunnit mot Frankrike i tävlingsmatcher sedan VM-semifinalen 2018. * Frankrike är regerande världsmästare. * Belgien rankas som nummer ett på FIFA:s världsranking.

Slutsats

Matchen mellan Frankrike och Belgien i UEFA Nations League-semifinalen är en repris på EM-kvartsfinalen i somras. Frankrike har ett starkare lag på pappret, men Belgien har visat att de kan slå vem som helst på en bra dag. Det blir intressant att se hur lagen ställer upp och hur de hanterar pressen.


Komentar